Hej där! Dagen har gått åt till förberedel...

foto0212 (MMS)

Hej där! Dagen har gått åt till förberedelser inför imorgon (släktmiddag och barnkalas) så jag har inte hunnit blogga.. Men vafan de är ju lov nu!!!haha ;) på bilden har ni min bror,med bara en liten del av allt godis vi har hemma...svämmar över med godis faktiskt,men så äre när man har en moster på karamellkungen hihi. De blir inget mer bloggande för mig idag iaf, så vi hörs väl igen imorgon kväll ;)


fäärdig !

Gud va skönt att de gick snabbt med städningen ;) behövde dock inte dammsuga elr tvätta golvet för de gör papsi imorgon på dagen när man är i skolan. Sen blir de storhandling av mat (barnkalas och släkten kommer på middag på lördag, min bror fyller 10 på måndag så de är därför).. Hoppas på onyttig mat sen på kvällen hihi,fast fasen jag som skulle börja banta.. ?har fortfarande inte ens smakat mina shakes *suck*

Nu ska jag iallafall gå o lägga mig, ska nämligen läsa min bok! skit grym är den, så läs den. Natti Natti ♥

                                                 

åh nej..

Då va man en liten hjälplös sjukling igen då, fan va härligt!.. Men ingen lugn o ro för de nej, (va iförsig hemma från skolan idag..) men nu ska jag grovstäda rummet, ni vet damma o allting..och förut va jag faktiskt förbi mammas jobb och jobbade lite,men där va jag väldigt seg haha
Gårdagen blev jag typ bara sängliggande när jag kommit hem från skolan, därför inget bloggande.. Nämen nu ska man väl ta tag i städningen innan mamsen blir galen ;)

                                       
                                                                Jag idag? hm..nära nog iaf!


Tigerkaka

Helt underbart skönt att komma in när de är de här äckliga vädret utomhus!! Så jag satte på mig myskläderna (min luddiga onepiece) och satte igång att baka en tigerkaka, gud va jag längtar tills den är klar! ;) då ska man tjocka minsan. haha meningsfullt inlägg!

                                 
                                                          hoppas min ser lika mumsig ut!


Sol ute iallafall..

Godmorgon på er! eller jag har ju varit vaken ett antal timmar nu men men, kom precis ur duschen. Älskar när man har så mycket tid på morgonen så man verkligen kan sega överdriver mycket! hihi, känns ju nästa som man har lov redan nu!

Blev iallafall hallonkräm till frukost/lunch nu innan jag ska sätta igång att fixa till mig. Mumsigt men inte speciellt nyttigt ;)

                                                            

(fattar inte riktigt blogg.se, jag får aldrig upp mer än 1 bild på min blogg?)


Min nya bästavän ?

Tyckte de va en passande titel på blogginlägget, eftersom den här body lotion är de enda jag använder just nu eftersom jag har den till tatueringen hehe..

                                        

Ett spännande inlägg va? ;) Nämen nu ska jag kolla klart på Svenska New York-Fruar, ska ju dock bli en av dom om några år! och sen blir de sängen, så jag säger godnatt till er nu. (sovmorgon imorgn, börjar 12.35)


Plugghäst.

Tänkte bara visa tecken på att jag fortfarande är vid livet, med tanke på de här jävla värdet (de snöar och är typ 10000 minus grader utomhus!?), de är ju fan i mig nu de ska börja smälta och våren ska hitta fram..

Aja, slut gnällt på de. Min måndag den här veckan är = Plugghäst på mig. och eftersom jag inte har ett fungerande Office-paket på min dator så får jag sitta och skriva allt på mejlen direkt.haha lite små skoj


natti natti

En trött chey börjar röra sig emot sängen nu för att vara levande till morgondagen i skolan, man får tänka på att de är lov om en vecka när de känns segt.. (som alltid!) haha brukar räkna dagar tills nästa lov och sen skriva upp dom i min kalender, så jag kan kryssa över en dag varenda kväll ;)

Ska iallafall gå o fixa i ordning mig (eller vad man kallar de man gör på kvällen) och sedan kolla klart på filmen som kanal 5 visar, Hitch tror jag den hette. Natti natti


måndag imorgon igen.

Godmorgon på er, eller God förmiddag som man ska vara korrekt.

Kom precis ur duschen, en liten "söndags-rutin" så man börjar känna sig fräsch efter helgen igen! Får väl se om de även blir en lång promenad med mamsi eller om hon är för upptagen med datorn ;) Har iallafall hunnit sätta färg på naglarna igen (både händer o tår) och tryckt i mig några ballerinakakor så nu är jag fit for fight igen!

Bara en vecka kvar i skolan tills lovet börjar, de har ni väl inte missat?:D


gissa vad jag gjort?!

Igår då jävlar samlade jag mod till mig, & sen stack jag och tatuera mig! woho


(inte den finaste bilden,men den första som togs)


19 februari 2011

Såja, nu va man igång igen efter en lite "paus" från bloggen, kan vara skönt ibland att inte sitta bänkad framför datorn hela tiden.Blir så trött av de, hehe

Men iallafall, kom nyss hem ifrån mälarhöjden/sätra..Va där och kollade när min bror spelade match, och de gick fin fint för dom ;) haha börjar bli en riktigt liten maskot för deras lag, tror jag iallafall! men nu ska jag sova en liten stund så man blir pigg och fräsch igen! (gick ju dock upp 06.05 imorse) 

                                              (får inte upp några bilder här på bloggen, fan för blogg.se!)


Mobilbloggar just nu, eftersom jag är påvä...

foto0202 (MMS)

Mobilbloggar just nu, eftersom jag är påväg till skolan (så jävla skönt att börja sent!) ;) sen får vi väl se om jag ska jobba efteråt.. Men tänkte iallafall slänga upp en dagens!måste fixa min kamera snart..


har man inte den sötaste pojkvännen?!

Har man inte världens finaste pojkvän? Även fast jag har honom ungefär 50,60 mil ifrån mig så ser han till att jag får rosor på alla hjärtansdag ändå! super gulligt ju, tror jag blev ett snäpp kärare i honom nu hihi ;) 

           
                                   fick 3 rosor, antagligen för att om en månad firar vi 3 år tillsammans ♥

14 feburari 2011

ja de är ju säkert ingen som har missat vilken dag de är idag? men om ni har de så kan jag ju ta och berätta de för er, jo de är nämligen Alla hjärtansdag idag! ;)men självklart är jag ju inte med älsklingen för att han är hemma o tränar hockey..så jag firar min alla hjärtansdag på mammas jobb med mamsi! ♥

                           Firas den med någon speciell, eller sitter ni hemma alldeles ensamma?
                                         


Vilket j*vla väder ?!

Men även fast de är sånt här skit väder ute,har jag vart i skolan idag ;) (dock väldigt onödigt,eftersom hälften av lärarna inte va där..) Så jag gick till centrum och inhandlade lite behövliga saker!sen komma pappa och hämtade mig, och nu sitter jag här (eftersom bussarna där jag bor fortfarande inte går så blev de en hemmakväll).. Hoppade precis ur duschen, så nu blir de nagellacks målning! ;)

             

                                                       
                                                             Min kusins födelsedagspresenter!
+ ett par rosa solglasögon (rea) ;)
och så beställde jag även älsklingens födelsedagspresent idag också!hihi


överraskningar!

Man blir ju alltid glad när de ligger överraskningar i brevlådan när man kommer hem! Idag fanns de ett paket från H&M och en post-avi där i, redan ett glattfejs i mitt ansikte i den här snöstormen. Bläää.

                                          
                                          
                                                           + en svart klänning som jag inte hittade nån bild på.

Min nya jacka!

Min nya jacka, Hiss eller Diss?? (jag tror iaf att jag är lite småkär..)

 


Eftersom jag inte fastnade på bild igår (i...

foto0175 (MMS)

Eftersom jag inte fastnade på bild igår (inte kläderna jag köpte heller..), så bjuder jag på "en dagens" nu istället ;) förövrigt påväg till skolan med värsta huvudvärken..börjar min "diet" idag så den lär ju bara bli värre ifs ;)


De snöar ute igen ?!

Godmorgon!

Iallafall till er som vakna nyss, själv har man ju vart vaken sen 07.00. Så jag har liksom redan vart en sväng på skolan och gjort ett prov, åkt hem igen och hunnit duscha och nu har jag degat framför datorn i typ 1 timme.. Ska snart fixa mig och åka till skola igen då, sen blir de att jobba dubbelpass i Fontana (dubbelt betalt?). De blir väl mer internetshopping då i guess ;) nämen vi hörs väl senare då (slänger in en dagens om ett tag)!

                                                      
                                                                               haha, de va ett tag sen ;)


@ Work

eller rättare sagt, @ fontana ishall och mitt härliga "jobb"/extra-knäck ;) haha. skönt nog ska jag bara sitta här till 10.30 idag, sen blir de hem o plugga..och senare blir de lite internetshopping som belöning! *tummen upp*

men såklart har jag ju lite svårt o bestämma mig vad jag ska lägga pengarna på.. en/några klänningar från nelly eller ett Humanity armband? eller båda?tror de blir båda faktiskt ;)

                                                     

klänningen vägras laddas upp här på bloggen.. (?) så den får ni se lite senare idag!


Hejsan Hoppsan!

Nu är jag här igen, efter ett kort uppehåll (?), eller rättare sagt hade jag en dålig-bloggdag igår så jag orkade helt enkelt inte sätta mig här o uppdatera!
Men idag tar vi andra tag igen, inte för att jag har något speciellt att skriva... Tänkte ta o stoppa i mig något att äta nu, och sen sätta igång att plugga på italienskan.
Ska även beställa hem lite kläder senare också ;) see ya soon

                                   
                                  blev en ugg's-dag idag, även fast man borde ha stövlar i slasket just nu..

RSS 2.0