Godmorgon! Tänkte slänga in en dagens inna...

foto0159_001 (MMS)

Godmorgon! Tänkte slänga in en dagens innan jag rusar till skolan


No ordinary family

Hejsan hoppsan bloggen!
Blev ingen bloggning igår just för att tiden inte fanns till, dagen börjades med att kolla på hockey (min bror spelade), sen blev de att handla mat och massa annat och på kvällen hade vi gäster! så är helt slut idag, blev ju uppstigning igår vid 05.45... Och idag va jag på bio med familjen, såg narnia för andra gången men den här gången med 3D effekter ;) o så är vi i "nuet" när jag ligger o slöar framför No ordinary family, en jätte bra serie faktiskt!

                                                               


Äntligen fredag

God morgon på er!

Eller de är inte riktigt god morgon för mig, har varit vaken ett tag nu så de börjar väl bli lunch-dags nu.. Hade ju som sagt en enda lektion idag,men jag tänkte ju vara duktig o gå på den ändå!men tror ni inte att jag lyckas försova mig så jag vaknar typ en halv timme efter bussen gick, alltså ingen ide att ens åka iväg eftersom jag hade kommit fram lagom till lektionens slut.. suck på mig själv ibland alltså! nää nu ska jag äta, hej så länge


Snart "sleepy-times"

tänkte bara slänga in de jag lyckades få med mig hem från tyresö centrum också ;) ett par "ridbyxor" och en spray till mina stövlar blev de.

                                  

@ fontana ishall

sitter just nu i cafet o väntar på att klockan ska bli 21.00 så jag kan dra mig hemåt! är stendöd efter en tidig uppgång imorse (06.20!) och en jäkdad dag på arlanda.. vi va nämligen på studiebesök där idag, och även på Jumbo Stay, som är ett hotell/vandrarhem byggt inuti ett enormt flygplan! hur häftigt som helst att se ;)

                             

imorgon väntar en skoldag med endast en enda lektion eftersom alla andra är inställda..får se om man "orkar" sig upp elr inte.


Fick nyss ett paket! ;)

haha, och de va en ren gudomlighet i paketet;) fick nämligen min mysiga onepiece-dress jag beställde förra veckan. och de är inte bara en vanlig onepiece utan den är super len (som en nalle björn i mjukaste tyg!), något som jag gillar stort! :)


(min bror fick agera modell..han är 9,snart 10 och de är bara 10cm kvar tills vi är lika långa,hemskt!)


Ommöblering! Idag har faktiskt hela min da...

foto0140 (MMS)

Ommöblering! Idag har faktiskt hela min dag gått åt att möblera, fixa och skruva ihop nya grejer som vi köpte på ikea igår! :) de blev riktigt fint faktiskt, så här får ni er en liten "tjuvtitt" på vissa grejer ;) nu blir de sängen, godnatt!


En glad chey påväg hem från ikea! :D fick ...

En glad chey påväg hem från ikea! :D fick med mig en hel del smått o gott som ska monteras upp ikväll elr imorgon! Slänger upp en tumme för de ;)


Godnatt på er!

också va man tillbaka i stockholm nu igen, efter en underbar helg tillsammans med bebisen! längtar redan super mycket till nästa gång och till lovet!
tänkte vara duktig och gå o lägga mig hyffsat tidigt idag iaf, man behöver ju som sagt sin skönhetssömn! ;) tänkte bara visa er här på bloggen lite livstecken först. jag fick med mina super fina skor från älsklingen (glömde dom hos honom efter nyår), så manär ju lite happy för att dom är hemma igen hihi!
nämen nu får ni faktiskt ta o sova så gott, godnatt allihopa!

                                  


Min sockertopp! <3

img_1710 (MMS)

Min sockertopp! <3


Dålig uppdatering igår jag vet,men de blev...

Dålig uppdatering igår jag vet,men de blev en heldag i växjö tillsammans med älsklingen så orkade inte direkt sätta mig vid datorn när vi kom hem.. Och idag är de dags att åka hem ifrån ljungby igen då,tråkigt!men vi hörs när jag sitter på bussen ist ;)


Dags att säga God Morgon nu kanske ;) har ...

foto0129 (MMS)

Dags att säga God Morgon nu kanske ;) har suttit o "möblerat" min nya kalender tills nu,men nu blir de väl att komma igång med att fräscha till sig lite! Blogg ya later


Dagens dresscode! Har även fixat bloggfunk...

foto0127 (MMS)

Dagens dresscode! Har även fixat bloggfunktionen på mobilen nu så de är bara fullt ös;)


fick ett paket hem tidigare idag!

va ute o hämtade posten nyss, och till min förvåning låg de ett paket från cocoo.se där! (som jag beställde igår kväll,sjuk snabb leverans;o) i paketet låg de en väldigt söt ring, som kommer användas mkt av mig här framöver! :):) har verkligen fallit för de här med ugglor.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0