en ledsen chey..

ser ni att de snöar ute? :( nästan helt vitt på marken igen ju, blir så himla ledsen när jag kollar ut! vart fan är våren och värmen liksom??! går nog och lägger mig nu i min deperation över vintern och snön...

skoltrött..

och sen är jag väldigt trött på att vänta på min iphone! lite trött på de mesta just nu, i think..

aja, igår blev de lite shopping när jag va förbi stan. en foundation och en mascara, hoppas dom är bra bara.. fick med mig lite hem från centrum idag också, bland annat en bikini!!

 


Dagens enda "riktiga" outfit, resten har b...

foto0256 (MMS)

Dagens enda "riktiga" outfit, resten har bara vart mjukisdressar.. ;)


Studiedag idag! Så jag tog mig tillfället ...

Studiedag idag! Så jag tog mig tillfället att gå ut på promenad i de här fina vädret, haha och gud va man glömde bort tiden ute i värmen.. Kom tillbaka från min promenad efter 2,5 timme ;) känns härligt i kroppen.


lite shopping

Tänkte visa upp lite saker som inhandlades under helgen med älsklingen, och sen gå och lägga mig! Får sova ut imorgon bitti, har nämligen studiedag (nu igen)!

             

Godnatt och Sov gott allihopa!


beställd!

Om alla andra har en, ska även jag ha en! ;) Haha, har klickat hem en IPhone 3GS nu, eller för några dagar sen. Och då undrar ni säkert varför jag valde en 3a och inte en 4a, men de är först och främst för att 3an är mycket snyggare!! och sen för att jag bara ska ha den till den nya IPhonen kommer i höst ;)

                                           

Söndag.

De finns bara ett enda ord för söndagar och de är, hemskt. Hatar verkligen söndagar, finns aldrig något att hitta på!

Men iallafall, nu har pojkvännen på börjat sin resa tillbaka hem till Ljungby. så jag sitter just nu på mammas jobb (väntar på henne..) och letar pälsvästar, vet ni någon schysst affär med såna??

                                        
                                                            Sugen på nån av de hära fina från Monroe!


Gina Tricot

Kolla vilka skönheter jag hittade på Gina's hemsida! Synd bara att alla pengar ska läggas på resan i sommar.. Får nog flörta lite med pojkvännen ;)hihi

              

Sen så är jag jävligt sugen på en pälsväst från Monroe, men de får nog bli först eftersommaren!


Har jag berättat?

Nämen juste hörrni, har jag berättat att jag får storbesök ikväll/natt av min lilla pojk? ;) Han stannar ända tills söndag, så de blir lite allt möjligt i helgen, stan, middag hos farmor osv. Men såklart ska jag vara duktig och gå till skolan imorgn även fast han är här!

                                           

Nu ska jag mumsa i mig lite mer ananas, dock va den så sur att tungan svider.


Nu kör vi!!

Dags för en bloggtävling!

Ni har väl inte missat att man kan tävla om ett presentkort på H&M för 1000:- ?! Tänker att shoppa loss på alla sommar/vårnyheter dom har på H&M just nu, mums säger jag bara ;) 

Tävlingen finns på tourn.se, men ni kan även hitta den HÄR


usch va onödigt!

Jag har under tisdagar bara två lektioner (har redan läst klart en kurs som resten av gänget läser på tisdag, så de är lite lyx), men som alltid tar de emot att åka till skolan för två lektioner och sen hem igen.. Men så kände jag att de blev lite för mycket slarv förra veckan med de, så åkte iväg till skolan till slut ändå idag och tror ni inte att den ena (långa) lektionen är inställd?! FYFAN VA ARG JAG BLEV.

                                                   

tänkte nog även dra igång en lite bloppis under kvällen..

Påväg till skolan. Fan de är 14,2 grader u...

foto0238 (MMS)

Påväg till skolan. Fan de är 14,2 grader utomhus idag! Känns som vi går emot våren nu (äntligen!) så jag böt ut uggsen emot conversen idag! Känns bra ;)


Kärlek! Idag firar jag och älsklingen 3 å...

img_1710 (MMS)

Kärlek! Idag firar jag och älsklingen 3 år tillsammans! Och jag är nog inte den enda som kan erkänna att jag aldrig trodde de skulle gå så här lång när vi blev tillsammans!men jag ångrar inget, för här växer verkligen kärleken starkare och starkare för varje dag. Jag älskar dig av hela mitt hjärta!


Dagens enkla dresscode. Jeans, t-shirt och...

foto0232 (MMS)

Dagens enkla dresscode. Jeans, t-shirt och slarvigt uppsatt hår!


tisdag = jobb..

Godmorgon!

Eller ni kanske är som jag, och har varit vakna ett tag? Har hunnit med lite frukost här hemma, och nu är det väl dags för att fixa i ordning sig.. Kl.16.00 rullar bussen iväg mot trollbäckens ip och fontana ishall (ska bli riktigt roligt! ironi dock)

Förresten är de nån som provat på Bio-T för viktminskning och hungersättning?tänkte börja med de idag, så jag hoppas på en stor förändring!

                                       

Jag verkligen älskar skagenröra!! proppade precis i mig en mumsig macka med överdrivet mycket skagenröra på, och de finns bara ett enda ord för de, Himelskt! ♥

Nämen nu ska jag nog börja baka, eller så blir de efter middagen... men de är ett måste idag eftersom jag inte har nån annan tid till de nu i veckan. de blir biscotti med mandel och choklad bitar i ;)

                                      

ny dag, nya tag!

Hejsan alla fina, nu är jag på humör för bloggning (och hela omvärlden..) igen!
Sitter just nu i cafeterian i Fontana ishall, är här ändå tills 21.00 ikväll. Men som tur är, så är vi lediga imorgon! Älskar studiedagar med hela mitt hjärta, har liksom nästa studiedag den 28 Mars, om typ 2 veckor! ;)

Igår blev de lite "tröst-shopping", fick till exempel tag i den efterlängtade och slutsålda klänningen från nelly.com

                                     

Förlåt mig, men de blev/blir inget mer blo...

Förlåt mig, men de blev/blir inget mer bloggande idag eftersom jag känner att man inte ska blogga när man "mår" såhär...


saknar ork..

Kom precis ur en lååång duschning.. duschar alltid när jag är irriterad, ledsen osv. Och just idag är de en sån dag som jag saknar ork till allting!

Men men, bara att bita ihop. Ska fixa iordning mig till skolan så fort jag druckit upp min nypressade juice (räddningen på dagen!), sen blir de stan en snabbis när skolan är slut.. Idag är min enda lediga dag denna veckan från cafeterian i Fontana, kan behövas!

Sitter i Fontana Cafet och har de tråkigt,...

Sitter i Fontana Cafet och har de tråkigt, och de är tyvärr ända till 9 ikväll..men om ett tag kommer mamsen och gör mig sällskap! Hörs när jag kommit hem


Köpte även en bok förut, eller igår kväll ...

foto0223 (MMS)

Köpte även en bok förut, eller igår kväll i ljungby.. Tänkte att eftersom man läst hennes "Ego Girl" så borde man passa på och läsa fortsättningen också ;) (sen så gillar jag att köpa böcker med fina omslag!hihi)


Precis klivit på bussen mot Stockholm, en ...

Precis klivit på bussen mot Stockholm, en ledsen chey åker (troligen) från solen och värmen (pojkvännen också såklart!) till ett kallt och snöigt Stockholm... :( Dock håller man ju tummarna för att snön är borta där hemma!men vi hörs när jag kommit lite längre på min resa ;)


shopping i ljungby

Tänkte visa er lite av de jag spenderade pengarna på igår ;) Hittade trots allt lite i de "STORA" Ljungby..


De är en ring (om ni inte ser..)


En spargris (står "för svinrika" på sidan)


Och ett par stövlar från Vagabond (dålig bild!)


det bästa som finns!

har precis kommit hem från min lilla "shoppingrunda" i ljungby (finns inte så mycket här men men..) och jag fick med mig min lunch (SUSSSSSHI!), en spargris och hårfärg. visar det lite senare, men vågar jag färga håret mer askblont?! help meee!!!

                                   

sushi-lunch

Godmorgon allihopa!

Har legat och degat i sängen ända tills nu, men nu har jag äntligen fått i mig min frukost och nu väntar de lite kakor hihi (kakmonster.se ....) Tänkte även shoppa lite från nelly bland annat, om jag hittar nått fint ;) skulle köpa en klänning jag såg igår men som såklart är slut idag...ledsen jag blev! :(

Aja, jag njuter ändå för idag får jag sushi till lunch! mummms

godkväll på er

Erik är i ishallen och tränar just nu, får se om även jag ska ner dit om ett tag och kolla A-laget spela sin sista match... Men just nu sitter jag degande framför datorn, tvn med kakor från Maryland (sååå goda!) och letar efter nån fin spargris jag ska inhandla hihi


Den här spargrisen va ju ändå ett sött ögongodis! (dock hade den varit bättre i rosa ;) )


haha hittade även dom här, skulle ju sitta fint när pojken tvingar en att diska (händer typ aldrig men men..)


äntligen sportlov!

Och nu sitter man hemma hos pojken (sen 4 timmar tillbaka..) o dricker varma koppen och äter melon! super gott mitt i "vintern ju", eller rättare sagt är de vinter i sthlm men inte här ;o ingen snö kvar här alls, typ vår ju!!

(får inte upp några bilder)

RSS 2.0